Vi skaber fremtidens detailhandel

Viessmann leverer intelligente detailhandelløsninger, der skaber nye muligheder for salg af dagligvarer. Viessmann's succesfaktorer omfatter sænkning af TCO, fremme af gode indkøbsoplevelser og tilpasning i forhold til detailhandlens unikke butikstyper.

Lav TCO

Viessmann har et helhedssyn på produkternes livscyklus - fra installation, energibesparelse, daglig drift, service og vedligeholdelse til genanvendelse og bortskaffelse.  Vores mål er at hjælpe kunderne med at sænke TCO til glæde for fremtidige generationer.

Butiksoplevelser af høj kvalitet

En dyb forståelse for vores kunders behov samt markedsindsigt gør os i stand til at bistå detailhandlen med at skabe den gode indkøbsoplevelse. Vores kølereoler/-diske er et udstillingsvindue for dagligvarer, som øger salget af dem. Sammen med kunderne skaber vi innovative løsninger til fordel for detailhandlen og slutkunderne.

Unikke detailkoncepter

Vores køleløsninger er velegnede til alle kommercielle kølekunders butikstyper. Fleksibilitet til at opfylde kundernes standarder er en del af vores DNA. Vores produkter kan tilpasses, så de opfylder enhver kundes behov og gør butikken anderledes med unikke koncepter og nye muligheder for layout.